Pilaf cu carne de porc

de -Licurici- in Porc, 1 Feb 2016 | 21614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc;
  • o cana de orez;
  • 2 morcovi;
  • o ceapa;
  • un ardei;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de porc:

  1. Am spalat bine carnea, am taiat-o bucatele mai mici, apoi am pus-o la fiert in apa cu sare pentru 30-35min.
  2. Am dat morcovii pe razatoare, ceapa am tocat-o marunt, iar ardeiul l-am scos de la congelator (l-am avut deja taiat). Orezul l-am lasat la inmuiat in putina apa.
  3. Carnea am scos-o din apa si am lasat-o la scurs. (Apa nu am aruncat-o)
  4. Am calit legumele in ulei, apoi am adaugat carnea, adaugand cateva linguri de apa.
  5. Am pus orezul, l-am calit si pe el putin, apoi am adaugat restul de apa, in care a fiert carnea.
  6. Am potrivit gustul cu sare si piper si am lasat sa fiarba pana a scazut.
  7. La final, am adaugat patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de porc